Auto Wrappen

We hebben natuurlijk het autospuiten behandelt, er is tegenwoordig ook auto wrappen. Wij horen u denken: wat is dat eigenlijk? Bij auto wrappen wordt er een vinyl stickervel op uw auto aangebracht. Deze wordt vakkundig op de auto aangebracht en even later weer verwijderd. Het eindresultaat is een nieuwe kleur van uw auto, eentje die stevig is aangebracht en een lange tijd meegaat.

Wat zijn de voordelen van auto wrappen?

Wanneer u uw auto laat wrappen is deze meteen ook beschermd tegen: vogelpoep, verkleuringen, steenslag en krassen. Er wordt dus een beschermlaag op de auto aangebracht. U kunt tegenwoordig zelfs uw auto door de wasstraat halen zonder dat het uw auto beschadigd. De waarde van uw auto verlaagt dus niet wanneer u uw auto laat wrappen. Het is zelfs beschermend voor de originele laklaag van de auto.

Veel mogelijkheden

Het is mogelijk om speciale kleuren op de auto aan te brengen. Het aanbod in kleuren is enorm en daarom is het geen enkel probleem om uw auto in de kleur die u wilt te veranderen.  Wanneer u toch spijt heeft van de kleur is dat met auto wrappen niet erg, voor een paar honderd euro laat u de folie al verwijderen. U bent dus niet perse gebonden aan een bepaalde kleur. Bedrijven kunnen dus gemakkelijk switchen van kleur. Zo is het relatief simpel om uw gewijzigde huisstijl te laten overbrengen op uw auto’s. Vaak is auto wrappen relatief goedkoper dan het auto spuiten. Op deze website vindt u meer informatie over de kosten van auto wrappen.

Tips

De levensduur van de lak die over uw auto gaat is vaak zo’n 2-4 jaar. Dit is afhankelijk van uw eigen onderhoud. U kan tegenwoordig door de wasstraat, maar het is aan te raden om dit niet te vaak te doen. Het beste is om uw auto met de hand te wassen met normale autoshampoo. Daarna kunt u de auto behandelen met een silicone vrije wax. Het is aan te raden om een spons te gebruiken die niet te hard is.