Wat doet een autospuiterij?

Wat doet een autospuiterij eigenlijk allemaal? Op onze website richten wij ons op voornamelijk twee dingen: een auto laten overspuiten en auto wrappen. Soms wordt er een volledige auto overgespoten, soms een klein deel bij kleine lakschade. Vaak worden de wensen van de klant besproken en wordt hier op ingespeeld.

Vakwerk

In een autospuiterij wordt netjes en erg secuur gewerkt. Dit is nodig omdat een auto spuiten of een auto wrappen klussen zijn waar veel precisie bij komt kijken. Er wordt allereerst een zorgvuldige voorbereiding gedaan, zodat er uiteindelijk een uitstekend resultaat komt. Voordat de auto gespoten wordt, moet de auto eerst geschuurd worden. Ook dit kan de autospuiterij voor u doen, sommige mensen kiezen er voor om dit zelf te doen. Daarna moet natuurlijk alles goed worden afgeplakt, zodat de spuiters van start kunnen gaan. Uiteindelijk wordt de auto gespoten en ziet uw auto er jaren jonger uit. Alle krassen zijn weg en uw auto ziet er weer uit als nieuw!

Zoals eerder beschreven op onze website is het bij een autospuiter tegenwoordig ook mogelijk om te kiezen voor auto wrappen. Simpel gezegd: er wordt een grote sticker op uw auto geplakt en deze wordt later weer verwijdert, hierna heeft uw auto een gloednieuwe kleur. Natuurlijk komt bij deze klus ook de nodige precisie kijken! Uw auto ziet er weer uit als nieuw en kan weer een aantal jaar vooruit! Daarbij komt dat de auto krasbestendig is en tegen vogelpoep kan. Auto wrappen heeft dus veel voordelen. Een autospuiter kan u altijd goed voorlichten over de verschillende opties die er zijn, zo weet u dat u in ieder geval de goede keuze maakt.

Schadeherstel

Het kan zijn dat u schade heeft opgelopen aan uw auto. Dit kan komen door een ongeluk maar ook door andere oorzaken. Een ongeluk zit in een klein hoekje en er kan zomaar een kras op uw auto komen. Bij een autospuiterij kunnen zit vakkundig voor u herstellen zodat uw auto er weer als nieuw uitziet!

Veel mogelijkheden

Bij een autospuiterij kunt u uw auto, oldtimer, scooter,motor, vrachtwagen en bestelbus laten overspuiten en wrappen. De prijs hangt vaak sterk af van de hoeveelheid arbeid en materiaal er moet worden ingezet. Een autospuiterij kan u daarom altijd van tevoren een duidelijke offerte overhandigen en de mogelijkheden met u bespreken.